Vores Vingårde

Vores samarbejdspartnere.

Ideal Vin samarbejder med en række producenter - både et par lidt større og så en lang række små og meget små gårde.


Alle producenter er specielt udvalgt fordi netop de, har produkter der kvalitetsmæssigt er interessante. Derudover har vi over en årrække opbygget et tæt samarbejde med disse producenter, der sikre både en konkurrencedygtig pris, leveringssikkerhed og et på alle måder frugtbart forhold til gavn for vores kunder!Spanien er vores speciale

Vi er gode til at finde spændende vine over hele verden, men især i Spanien er vores netværk specielt stærkt. Hvis du leder efter en speciel vin fra Spanien, men ikke finder den i vores sortiment, er du meget velkommen til at kontakte os. Så finder vi vinen til dig - og sikre dig at de produkter du har i dit sortiment både har en høj kvalitet og en konkurrencedygtig pris.


Vi samarbejder med producenter over hele Spanien og er altid på udkig efter nye spændende muligheder.

Frankrig har igennem en lang og stolt tradition og historie skabt masser af kvalitetsvine. Vi her hos Ideal Vin Engros anerkender dette fuldt ud og glæder os til at tilbyde nogle potente og spændende franske vine til dig. Vi vil tilbyde fransk vin i vores sortiment, så snart vores lille firmas økonomi tillader dette. Frankrig er en klar prioritet hos Ideal Vin Engros!


Efter en meget intens research er vi så småt ved at være i mål med vores første franske samarbejdspartner. I løbet af vinteren 2015 vil vi kunne præsenterer denne for vores kunder. Vi har været i det sydfranske nærmere betegnet i Cote du Rhone. Vi ser meget frem til at præsenterer denne familiegård for alle vores kunder!

Ligesom Frankrig anerkender vi fuldt ud den tradition og evne, der findes i Italien til at producere potente kvalitetsvine. Vi er derfor utrolig glade for at præsentere vores første samarbejdspartner i Italien - Le Calendre


Efter en meget succesfuld introduktion af Valpolicella Classico huset "Le Calendre" har vi tilføjet endnu en fremragende familiegård fra dette meget anerkendte område: "Contra Malini". Vi er utrolig glade for at se, at vores evner og måder at finde producenter virker meget tilfredsstillende. Den succes vi har oplevet med introduktionen af italienske vine i vores program har været meget overvældende.

Ideal Vin Engros er konstant på udkig efter nye spændende produkter. Selvom vi ikke ligger skjul på at Spanien er vores absolutte speciale, kigger vi globalt efter kvalitetsvine til konkurrencedygtige priser.


Vi forsøger at udnytte vores evne til at spotte spændende produkter globalt, så du kan få maksimal udbytte og glæde af din forretning lokalt!

COPYRIGHT © 2013   |   ALL RIGHTS RESERVED