Om Ideal Vin


 Hvorfor er Ideal Vin ikke bare endnu et lille hobby vinfirma?

Vi har en drøm om at blive Danmarks førende importør af kvalitetsvin til konkurrence dygtige priser. Vores drøm er ikke at ringe til Vega Sicilia, Domaine de la Romanée-Conti eller Château d'Yquem og forsøge at få disse fantastiske vine til Danmark til rimelige priser. Det ved vi godt ikke umiddelbart kan lade sig gøre, selvom vi både har stor respekt for disse ekstremt kompetente producenter og så sandelig gerne vil forhandle deres vine. Det vi gerne vil er; at tilbyde forbrugeren en gennemført kvalitetsvin men til priser, der ikke gør det svært at vælge en bedre vin. Dette er en kæmpe udfordring og noget alle vinimportøre forsøger at gøre, men vi har et ekstremt stærkt netværk blandt vinproducenter og ud i vinverden, som gør os i stand til rent faktisk at finde nogle af disse vine og bringe dem til det danske marked.


Og netop derfor koncentrerer vi os om at være grossister. Vi gør hvad vi er ekstremt gode til - vi gør hvad vi drømmer om at gøre bedre end alle andre. Finde suveræn kvalitet til en konkurrencedygtig pris og bringe disse vine til Danmark. Og vi er allerede godt på vej! Hvorfor vælge Ideal Vin som din samarbejdspartner?

Vi er både ganske nye og ganske små indenfor engros markedet for vin i Danmark. Dette er vi meget bevidste om, men det er ikke noget der skræmmer os og -  vigtigst af alt - det er ikke noget der forhindre os i, at levere en fremragende service til vores kunder.


Vi har et fast princip om at vokse - men KUN i det omfang, vi kan følge med til at give vores kunder en eksemplarisk service. Det vigtigste for os er, at du oplever en fremragende service hos os og at du kan købe et kvalitetsprodukt til en farvorable pris, så også dine kunder oplever at de køber et spændende kvalitetsprodukt af dig til en konkurrencedygtig pris.


Vi ønsker at både dig og dine kunder skal have oplevelsen af at; "det var da et godt køb" når der bliver åbnet en flaske vin importeret af Ideal Vin Engros. Vores vej til vinverden...

Vi har i mange år interesseret os for vin - både med entusiasme og nysgerrighed - og da vi fik mulighed for at importere nogle af alle de spændende produkter, vi har lært at kende, kunne vi ikke andet end springe til. Og når vi siger at vi fik muligheden for at importere disse produkter, mener vi muligheden for at gøre det på en konkurrencedygtig måde. Ikke blot fik vi mulighed for at importere en række kvalitetsprodukter, vi fik også mulighed for at gøre det til en konkurrencedygtig pris.


Mulighederne for at importere vin til Danmark opstod gennem flere bosiddelser uden for Danmark. Dette krydret med en stor nysgerrighed og interesse for kulturen og ikke mindst vinproduktionen i primært Spanien men også Frankring, Ungarn og Italien.


Vi er ikke sommelier, vi har ikke arbejdet på d'Angleterre og vi er desværre ikke børn af en gammel gravet vingrossist. Til gengæld har vi begge ben godt plantet i den jyske muld, og så smager vi ellers altid på de vinen vi kommer forbi. Uden at kigge på pris, etikette eller om vinen er produceret på et stort slot. Det er først noget vi kigger på EFTER vi har smagt på vinen.     Hos os kommer vinens kvalitet før alt andet - og den pris man betaler SKAL være konkurrencedygtig.

På billedet: Jesper Laursen, salg/logistik og administration. Billedet er fra et af vores leverandør besøg. Mange vinproducenter har stadig bevaret deres gamle vinkældere. I gamle dage blev vinen typisk fadlageret på store egefade (2500-3000 liter).

COPYRIGHT © 2013   |   ALL RIGHTS RESERVED